logo
VILLANYSZERELÉS ÉS VILLAMOSSÁGI KIVITELEZÉS - FORGÓVILL KFT.

Szolgáltatásaink

seprator

Magas színvonalon biztosítjuk és vállaljuk az alábbi szolgáltatásokat a megrendelőink részére

Villanyszerelés

Mi is pontosan egy villanyszerelő cég feladata? A kérdés talán túl egyszerűnek tűnik, ám a válasz ennél sokkal összetettebb. A villanyszerelő cég feladata ugyanis az, hogy az előre meghatározott villamos tervek alapján pontosan és problémamentesen valósítsa meg az ügyfél, azaz az Ön elképzeléseit. Profilunk a , a nagyobb volumenű projektektől a kisebb, társasházi javításokon és karbantartásokon át, az építkezés, a felújítás és az átalakítás összes elektromossággal kapcsolatos részfeladatát lefedi.Az igény felmérésétől – a tervezésen és a kiépítésen keresztül – az átadásig, illetve a felújítás és az átalakítás utolsó lépéséig mindent ránk bízhat!


Közvillágítás építése

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik különböző közvilágítási, és egyéb világítási rendszerek kiépítésében és karbantartásában. Városfejlesztési rekonstrukciókhoz, útépítéshez, vasútépítéshez kapcsolódó kiváltások megvalósítása. Munkatársaink professzionálisan valósítják meg a városi rekonstrukciók és különböző közlekedési rendszerek útvonalainak építése során felmerülő villamos közmű kiváltásokat. Ideiglenes és végleges energiaigények biztosítása, ügyintézése Szívesen nyújtunk segítséget olyan lakossági vagy ipari ügyfeleinknek, akiknek ideiglenesen vagy véglegesen nagyobb villamos energia vételezésére van szükségük.

Riasztórendszerek telepítése

A rendőrségi statisztikák szerint, 3x nagyobb eséllyel törnek be oda, ahol nincs biztonságtechnikai rendszer. Magas minőségű riasztórendszereink segítségével megvédheti értékeit. A betörők számára fontos szempont, hogy zökkenőmentesen és gyorsan bejussanak a tetthelyre, könnyen menekülhessenek onnan, valamint az is, hogy zavartalanul dolgozhassanak a terepen. Biztonságtechnikai berendezéseink azonban elrettentik a bűnözőket. Javasoljuk, hogy a riasztórendszer telepítését minden esetben szakember végezze, mivel egy profi riasztórendszer felprogramozása, pontos beállítása szakértelmet igényel. Esetleges betöréskor pedig nagyon fontos, hogy a beállítás szakszerű legyen.

Kamera rendszerek kiépítése

A videó megfigyelő rendszer kiépítésével folyamatosan figyelemmel kísérhetjük cégünk területét, értékeinket, vagy üzemeket azok területeit, portáit. A megfigyelt területről való képrögzítés eltérő felbontásokban és speciális paraméterekkel is elérhető. A kamerák igény szerint lehetnek fixek vagy vezérelhetőek. A rendszer lehetővé teszi az élő- és rögzített felvételek távoli elérését is. Cégünk egy megbízható, professzionális IP alapú kamerarendszert telepíthet az Önök ingatlanába, telephelyére vagy a munkahelyére is. A kamerarendszer igény szerint bővíthető. Biztonság otthon, vagy a munkahelyén a FORGÓVILL Kft. ebben is az első és megbízható cég.


Hibaelhárítás

Ha az elektromos rendszer hibajelenséget mutat, akkor egy mai háztartásban megbénulhat az élet: függőségünk a villamosságtól drámai léptékűvé vált és feltehetően ez a tendencia csak fokozódni fog az elkövetkező években. Az óriási elvárások azonban köszönő viszonyban sincsenek a szolgáltatások alapját képező hálózatok technikai állapotával. Egy idős hölgy jelentkezett azzal a problémával, hogy a fürdőszobában elhelyezett, villanybojlert tápláló, flexibilis csöve rendszeresen felmelegszik. A villanyszerelő számára ezekben az esetekben rögtön nyilvánvaló, hogy nem gépészeti jellegű probléma lépett fel: a biztonsági szelepen olyan mennyiségű meleg víz nem képes visszafolyni a csőbe, ami ezt a jelenséget produkálhatná. Sokkal inkább arra kell gyanakodni, hogy áram folyik keresztül a flexibilis bekötőcsövön.Karbantartás

Karbantartás alatt fellelhetőek azon hibák, amelyek esetlegesen a jövőben váratlan meghibásodáshoz vezetnének. Ezáltal szükségszerű a villamos elosztók időszakos karbantartása évente legalább egyszeri alkalommal.

Ezen karbantartás alatt értendő:

-az elosztók portalanítása, tisztítása
-csavaros kötések átvizsgálása, utánahúzás
-kötővezetékek, kábelek átvizsgálása, mechanikai sérülések-melegedési hibákra
-szerkezeti elemek műszaki állapot vizsgálata
-kapcsoló berendezések, fi relék, kismegszakítók működési próbája
-hiányzó, pótlandó feliratok, jelzések, táblák pótlása
-karbantartási jegyzőkönyv készítése
-esetleges alkatrész cserére ajánlattétel
-egyedi karbantartási szerződés kötése.

Vegyipari villamos szakmunkák

Vegyipari kivitelezés, elektromos rendszerek kiépítése és folyamatos karbantartás, magas feszültségű berendezések bekötése, s minden ami a vegyiparban elektromos hálózatot kíván. Évek óta a BorsodChem megbízható villamos kivitelező cége vagyunk. Szakembereink, és munkatársaink betartják a vegyipar szigorú munkavédelmi előírásait minden helyzetben. A határidőre minden esetben elvégezzük a ránk bízott feladatokat, minden nehézség ellenére és kihívások közepette is. Ipari villanyszerelés, cső fűtés kiépítése, villamos hálózat, nyomvonalépítés. Gázérzékelők szint - táv és jeladók telepítése vezérlő jel kábelek kiépítése.

Villamos hálózati gépek üzembe helyezése

Egy most vásárolt gép esetén ahhoz, hogy azon szervezett munkavégzés keretében munkát tudjanak végezni üzembe kell helyezni! Tévhit, ha veszünk egy berendezést azzal semmi dolgunk nincs, már használhatjuk is! A megvásárolt és a már beüzemelt gépet csak azután szabad szervezett munkavégzés keretében használni, miután a munkavédelmi törvény alapján az üzemeltető ezen berendezés üzemeltetését írásban elrendeli. Viszont az üzembe helyezés elrendelésének feltétele, hogy a gép munkavédelmi szempontú előzetes vizsgálatát elvégezzék és ezen vizsgálat követelményeinek a gép megfeleljen.

Felülvizsgálat

-Ebf jegyzőkönyv
-Érintésvédelmi jegyzőkönyvek
-Eph jegyzőkönyv
-Villámvédelem
-Kéziszerszám felülvizsgálat

Környezetbarát technológia

seprator

Számunkra fontos a természetvédelem, ezért is ajánjuk megújúló energiaforrásainkat.

seprator

Infraszőnyeg

Infrafűtés rövidenseprator

Infrapanel

Új generációs infrapanelseprator

Napelem

A megújuló energiaforrás: Napelemseprator

LED Technologia

Mit nyújt nekünk a LED technológia? 

Javítások

 

Rendszerkiépítés

 

Összes Megrendelés

 

Elégedett megrendelők