logo
VILLANYSZERELÉS ÉS VILLAMOSSÁGI KIVITELEZÉS - FORGÓVILL KFT.

Érintésvédelem

seprator

Érintésvédelem elválaszthatatlan része a villamos iparnak

Érintésvédelem

A villamos berendezések létesítéséhez olyan szerelési módot kell választani, amely tartósan biztosítja jó állapotukat, a szigetelés biztonságát, a zavartalan üzemeltetést, valamint érintésvédelmi szempontból megfelel az előírásoknak. Az EPH vizsgálat célja, hogy elektromos szempontból vizsgálja meg a kérdéses berendezés, épületrész, illetve ezek cső és erősáramú hálózatát. A vizsgálatokat több éves tapasztalattal és minden esetben fokozott körültekintéssel végezzük. A vizsgálat eredményéről készített minősítő okiratokat két eredeti példányban adjuk át a megrendelő részére.

Vizsgálatok:

-Időszakos Érintésvédelem Felülvizsgálat (ÉVF) melyet az MSZ HD 60364 (MSZ 2364) vonatkozó lapja szerint vizsgálunk a ma már hatályon kívüli MSZ 172-es szabvány figyelembe vételével. A 10/2016. (IV. 5.) NGM rendelet előírásai szerint.
-Villámvédelmi felülvizsgálatok, időszakos és üzembe helyezés előtti dokumentációinak elkészítése, melyet a 54/2014. (XII. 5.) BM rendelet ír elő .
-Erősáramú Berendezések Időszakos Felülvizsgálata (Tűzvédelmi felülvizsgálat, EBF) melyet az 54/2014. (XII. 5.) BM rendelet az Országos Tűzvédelmi Szabályzatról.
-Erősáramú Kábelek szigetelésvizsgálata MSZ 13207:2000 szerint.
-Kéziszerszámok időszakos felülvizsgálata (évenkénti)
-Gáz bekötéshez EPH tanúsítások kiállítása.
-Munkavédelmi szak tevékenységek.
-Regisztrált szerelő, ajánlott szerelő, mérőhely kialakítás, mérőhely szabványosítás
-Épületvillamossági kivitelezések és ezek bonyolítása.

Minőségpolitikánk:
Gyors, pontos munkavégzés a lehető legkisebb kellemetlenségekkel az üzemeltető telephelyén. Áraink kalkulálásakor maximálisan igyekszünk az optimális ár-érték arány megtartásával megrendelőink elégedettségét kivívni.

Szeretné villamosítási munkáját ránk bízni?

Ha azon gondolkodik, hogy Ön minket bízna meg a villamosítási munkával kérjen most árajánlatot kollégánk hamarosan elküldni Önnek.

Árajánlatot kérek